24. maaliskuuta 2014

Keittiökuvia ja sairastamista...

Taisin luvata muutaman kuvan meidän keittiöstä :)
Eipä noi kovin hienoja kuvia ole, kun kännykällä otettu ja pöydät täynnä tavaraa, mut ehkä niistä saa vähän osviittaa :)

Vanhaa keittiötä:







Ja sitten pari kuvaa uudesta keittiöstä:






Uusittiin siis runkoja myöden kaapistot ja työtaso. Nyt tuntuu niin valoisalta tuo keittiö ja tuntuu että laskutilaa olisi paljon enemmän kun aiemmin, vaikka saman verranhan sitä periaatteessa on :) Tykkään kyllä!



Täällä taas sairastetaan. Perjantai iltana alkoi pikkuM:llä yskä ja nenä vuotaa. Kuumettakin tuli sitten ja lauantaina päästiin hätyyttelemään jo 40 astetta! Onneksi lääkkeillä laski hyvin ja nyt on sunnuntai ja tää maanantai ollut lähes kuumeettomia, pientä lämpöä vain.
Kuumeinen räkänokka lauantaina:




Tänään kävin ostamassa Baby-Vac nenäimurin. Ihan uusi tuttavuus meille, aiemmin ollut käytössä sellanen apteekin halpa lima-imu sekä NenäFriida. Ihan huippu toi tuntuu olevan, lähtee kyllä hyvin tavarat nenästä. Huudonhan se tuossa neidissä aiheuttaa, mutta niin tekee NenäFriidakin. Ekan kerran kuulin tuosta jo aikaa sitten, mutta ei oo ollut tarvetta ja kuulosti niin hurjalta, että en uskaltanut ostaa :D
Ainakin siis nyt näin parilla kokeilukerralla tuntuu olevan hyvä vehje :)


Maha kurnii! Uunissa on kypsymässä possun palapaistilihat, kukkakaali-parsakaali-porkkana sekotus, seassa pari sipulimausteista ruokakermaa. Seuraksi kermaperunoita... Olis jo valmista, miniM huutaa masussa ruokaa :D

1 kommentti:

  1. Kyllä vaalea on vaan paras väri keittiön kaappien oviin, oli mikä oli :D Tosi hyvännäköset <3
    Toivottavasti alatte jo parantua <3

    VastaaPoista