27. maaliskuuta 2013

Värikylpemistä...

Ihan pakko hehkuttaa. Silloin kun isoM oli pieni, niin kateellisena katselin kuvia kun kaveri oli käynyt saman ikäisen vauvansa kanssa värikylvyssä.. Ei täällä vaan silloin 2008 vielä sitä ollut. Mutta nyt ollaan päästy pikkuM:n kanssa värikylpemään :)
Helmikuun alussa käytiin tutustumassa Lasten kulttuurikeskus Rullassa värikylpyyn. Neitihän tykkäsi :) Tuloksena upea punasävyinen maalaus!

Maaliskuussa alotettin Tampereen kulttuurikasvatusyksikkö TAITE:n järjestämänä värikylpy kurssi.
Ekalla kerralla maalailtiin mustaa ja keltaista. IsiM oli myös mukana tutustumassa värikylpyyn. Toisella kertaa väreinä oli punainen ja valkoinen. Muutaman kuvan sain nappastua tällä kertaa.
Tarkkaa puuhaa tuo maalaaminen...

Ensi viikolla värikylpyä ei olekkaan, mutta vajaa 2 viikon päästä ajattelin ottaa myös tuon isoM:n mukaan taiteilemaan pikkusiskon kanssa.

Meillä on nyt oikein urakalla harrastuksia tässä... PikkuM:llä on neljänä päivänä viikossa jotain; ma värikylpy, ke lorupiiri (Ahjola järj.) , to kaverikerho tuossa muutaman kilsan päässä ja ensi viikon lauantaina alkaa uinti Kalevassa. IsoM:llä onkin vain yksi harrastus, tiistaisin temppukoulu. No, eiköhän nää nyt riitä hetkeksi :)
Mietin nyt ihan vakavasti, että ilmotanko isoM:n jalkapalloon kesäksi. Viime kesänä oli ja innostus oli vaihtelevaa, välillä oli riemusta kiljuen menossa reeneihin, ja välillä taas sai oikein patistaa sinne.. No, saas nähdä mitä tehdään...

Nyt kattoon tän päivän salkkarit ja sitten unille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti