31. maaliskuuta 2013

Sairastelua...

Torstaina alkoi pikkuM yskimään. Perjantai iltana nousi kuume, vähän päälle 38. Lauantai aamuna olikin kuume sitten jo 39,8. IsoM alkoi myös yskimään ja illalla nousi sitten hällekkin kuume.
Illalla soittelin terveyspalvelujen neuvontaan, kun likan kuume huiteli lääkkeistä huolimatta jo 40,2 asteessa. Käskivät näytille.
Korvasta mitattiin kun lääkäriin päästiin ja näytti 39,7. Sai panadolia ja otettiin pika crp. Tunnin päästä siitä kuume korvasta 40,1. Sai sitten buranaa vielä. Crp oli alle 5. Vihdoin buranan jälkeen lähti kuume laskuun ja päästiin kotiin kun oli päälle 38.
Yön neiti nukkui hyvin. Toisin kun isoveljensä. IsoM itki koko yön huonoa oloaan ja oli ihan tulikuuma. Lääkettä annnoin.  Nyt koko päivän kuume pysytellyt tuolla 39 tietämissä ja nyt illalla korkeimmillaan 39,8. Laski onneksi lääkkeellä 39,4. PikkuM:n kuume oli nyt illasta päivän korkein lukema eli 39,5. Parempaan suuntaan siis hänellä ainakin ilmeisesti.
Molemmat yskii ja isoM:llä vuotaa nyt nenäkin vähän. Ehkä tämä tästä. Ei ole kyllä ikinä kivaa kun lapset sairastaa :( Jospa sitä nyt menisi tuohon isomman potilaan viereen ja koittais itekkin nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti