23. huhtikuuta 2013

Jäänyt taas kirjoittelukin tässä sairastellessa...

PikkuM siis jälleen kipeenä :( Yskii ihan hirmusesti ja lämpöä pitää päällä. :(

Ihanaa, kevät on täällä!

Ulkoiltu on enemmän ja vähemmän :)



Vitsit mää rakastan tota isoM:n Molo Kids haalaria! Se on sellanen väriläiskä ♥ PikkuM:llä on viime syksynä ostettu Lassien pöllöhaalari mihin rakastuin kun näin :)


Käytiin toissapäivänä grillaamassa tuossa meidän taloyhtiön grillikatoksessa, 2,5 tuntia meni aikaa :) Lapset viihty hyvin, samoin aikuiset :)


Tänään oli isoM:n kasvukontrolli neuvolassa. Viimeksi 4v neuvolassa paino oli 17,1kg ja 5v neuvolassa vain 17,2kg, joten saatiin käsky tulla kontrolliin puolen vuoden päästä. Nyt päivälleen 5,5 vuotiaana painoa oli 18,4kg, eli 1,2kg tullut lisää puolessa vuodessa, hyvä :) Pituuttakin melkein 113cm. Mun iso poika ♥

Nyt täytyisi soittaa tuohon lähipäiväkotiin ja ottaa eskaripaikka vastaan! Hui, syksyllä siis alkaa eskari! Mihin tää aika katoaa??!!

Odotellaan tässä soittoa pankista, saadaanko laina ja päästäänkö muuttamaan... Jännittää hieman..


Lauantaina lähdetään Helsinkiin. Ensin Lapsimessuille tuhlaamaan hieman ;) ja sitten hotelliin yöksi. Sunnuntaina Linnanmäelle.
Lapsimessut tulee olemaan viidennet joissa käyn, vuosina 08, 09, 10 ja 12 on tullut käytyä. Kolme ensimmäistä vuotta isoM:n kanssa ja viime vuonna olin ihan yksin pikkuM mahassa siellä. Nyt mennään koko perhe. Linnamäelle saatiin ilmaiset rannekkeet kun siellä on Lasten Päivä. Meillä on siis tukiperhe isommalla Pelastakaa Lapset ry:n kautta ja sieltä saatiin rannekkeet. Muuten olisi Linnanmäki reissu saanut jäädä huonohkon rahatilanteen takia. Ja messuillekkin olisin varmaan lähtenyt yksin. Mielenkiinnolla odotan reissua tuon vilpertin isoM:n kanssa.... :D



Mukavaa kevättä kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti